Carisbrook Dental

 

 

Carisbrook Dental Care is located in a Victorian semi-detached house in a Conservation Area. The practice was keen to present a contemporary and caring image to its clients and, as part of this excercise, we were asked to upgrade the building interior. The scheme has opened up the building to create a more generous waiting room whilst a revised layout has allowed for a ramped access via a new entrance porch.

 

Two surgeries at ground floor level were fully refurbished, whilst intimate space was created for private consultation. Staff facilities were upgraded to improve efficiency creating a better and more friendly interface between staff and clients. The nature of the interior design exploits the best of the building’s original features, such as intricate covings and stained glass windows. 

 

The corporate identity of the practice is emphasised throughout the design with the use of graphics digitally printed onto wallpaper, as well as the green and grey logo colours being carried throughout the interior finishes.

Carisbrook - Reception
Carisbrook - Surgery
Carisbrook - Entrance
Carisbrook - Surgery
Carisbrook - Wall Detail
Carisbrook - Waiting Room